Dutchweek Festival 2022

Beste Dutchweek Festival gangers,

Aangezien we volgend jaar alles dubbel en dwars in moeten halen, hebben we voor nu de datum bekend gemaakt voor het Dutchweek Festival 2022. Iedereen snakt en hunkert nu nóg meer naar onze festiviteiten in Val Thorens en wij verwachten toch wel een heerlijke gecontroleerde positieve chaos in de Alpen van Frankrijk.

Van zaterdag 30 april t/m vrijdag 6 mei 2022 gaan alle remmen los bij 360 bar, Malaysia, Le Monde en JACKIE; 7 dagen lang non stop!

We snappen dat er voor nu nog een hoop onduidelijk is, maar gelukkig is ons festival pas in mei 2022. We houden het nieuws en de richtlijnen nauwlettend in de gaten, zodra het allemaal weer mag, kan en verantwoord is ontvangen jullie hierover bericht.

Daarnaast willen we nog even gebruik maken van de mogelijkheid om iedereen te bedanken die ons Dutchweek Festival een warm hart toedraagt. We hebben veel, maar dan ook echt héél veel positieve geluiden ontvangen van jullie, waarvoor dank! Dit doet ons écht heel veel goeds en we zijn trots op jullie als trouwe achterban: respect! Wij kunnen en zullen op deze manier volgend jaarsteek terug komen, mede dankzij jullie support… hulde!

Voor nu, stay safe en vergeet niet om alvast de datum te noteren in je agenda en om vakantie op te nemen voor de leukste week van het jaar, want dat we volgend jaar wat in te halen hebben staat al vast en daar gaan wij voor zorgen ook!

XOXO Team Dutchweek Festival